1 op 1. Oefensessie wanneer u wilt

Speciaal voor leidinggevenden & professionals

Je geeft leiding aan mensen en processen, als leidinggevende, projectmanager, interim manager of professional. Soms doet een nieuw traject, een nieuwe fase in je loopbaan of zwaar weer in de organisatie plotseling een extra beroep op je communicatievaardigheden. Wil je je gesprekstechnieken snel aanscherpen, alles uit de kast halen? Dan kan je individueel, 1 op 1 met mij oefenen. Alle tijd voor jou, op een moment dat jou uitkomt.
Voor wie?

Dit oefengesprek is geschikt voor leidinggevenden die op korte termijn een serie gesprekken willen voeren, en zich optimaal willen voorbereiden. De benodigde tijd bestaat uit:

  1. -1 telefoongesprek om voor te bespreken waar het over gaat. In dit telefoongesprek maken we een afspraak waar & wanneer u het gesprek wilt oefenen. (Dit kan op uw eigen locatie, of daar dichtbij).

  2. -Een oefensessie, die zo’n twee uur duurt. Hierin bespreken we de situatie en oefenen veel, Ik neem de rol van de medewerker in. In dit gedeelte ontdekt u hoe het gesprek waarschijnlijk zal verlopen, waar de haken en ogen zitten, en hoe uw persoonlijke gespreksstijl in     deze situatie uitwerkt.


Prijs

Dit eenmalige gesprek (duur 1,2 - 2 uur) kost u

€300 inclusief voorbereidend telefoongesprek en reiskosten, ex btw. U investeert geen tijd in een heel traject, maar voor een korte, intensieve oefensessie. Het gesprek vindt plaats waar en wanneer het u uitkomt.


Effect

We oefenen tot het punt waarop u met vertrouwen het werkelijke gesprekken tegemoet kunt treden. U hebt helder inzicht in de eigen valkuilen en hebt ervaren dat u deze in een gesprek kunt ontwijken. u hebt een aantal praktische handvatten voor het gesprek.

goed gesprekken voeren

Oefenen met nieuwe gedrag = Flexibiliteit ontwikkelen

Op mij oefenen kan je helpen om in gesprekken duidelijk te zijn

- je scherpt de boodschap aan - maar bovendien krijg je zicht op de non-verbale, emotionele kracht (of zwakte) van jouw manier van communiceren in specifieke gesprekssituaties. Als je flexibel wordt in je communicatie (wat doe je op welk moment?) wordt je veel effectiever. Je boodschap is niet alleen helder in de inhoud, maar komt ook veel beter over. Hoe bereik je de ander echt?

Je versterkt de relatie, en stimuleert daarmee acceptatie van je boodschap. Je maakt betere collega’s door zelf goed te communiceren.

Johan Olie

SPEL & TRAINING

Stuur mij e-mail