Mijn naam is Johan Olie

In verschillende rollen, als trainingsacteur, als trainer, of als coach help ik je bij het aanscherpen van je communicatie. 

Hoe oefenen helpt bij veranderen.Oefensessie op Maat. 1 op 1 oefenen

Je geeft leiding aan mensen en processen, en een nieuw traject, een nieuwe fase in je loopbaan of zwaar weer in de organisatie doet een extra beroep op je communicatievaardigheden. Individueel, 1 op 1 met mij oefenen. Alle tijd voor jou, op een moment dat jou uitkomt.                                        LinkOefenen van Ontslaggesprekken

Het ontslaggesprek maakt een eind aan de samenwerking, maar juist dan kan je bijzonder zorgvuldig zijn in de manier van gesprekvoeren. Het slechte nieuws is al pijnlijk genoeg. Oefen het gesprek met mij, en voorkom persoonlijke en financiële schade.

Ontslag met respect                       LinkDe advies-rol in actie!

Veel van mijn werk doe ik samen met een communicatietrainer of adviseur. In MD- of verandertrajecten, en bijvoorbeeld in trainingen Adviesvaardigheden. Hoe help ik adviseurs effectiever gesprekken te voeren?                   LinkTheatrale incentive voor verandering

Behalve realistisch & prikkelend rollenspel, ontwerp ik uitgewerkte scènes voor studiedagen of hei-dagen, praat ik “under cover” mee in beleidsvergaderingen en bied ik verborgen theater op de werkvloer.

Zo krijg je het gesprek op gang      LinkANDERE WORKSHOPS op aanvraag

  1. Teamtraining

  2. Voor Betere Teams


  3. “Jouw Workshop” persoonlijk leiderschap

  4. Durf ontwikkelen voor nieuwe gedrag

goed gesprekken voeren

Stuur mij e-mail

Johan Olie

SPEL & TRAINING